dimarts, 11 d’octubre del 2011

Tots a una


Aquesta darrera setmana DA ha informat que vol concórrer en solitari a les eleccions comunals. Ens ho ha anunciat personalment i abans de sortir als mitjans –en un gest de cortesia política. Des de Cd’I hem dit amb tota sinceritat que respectem la decisió de Demòcrates d’Andorra (DA) de presentar candidatura pròpia, sense el pacte preelectoral.

La presentació d’opcions polítiques separades, quan es considera que els programes, les persones i la distribució de llocs a la candidatura no es poden unificar constitueix un exercici positiu de la democràcia. Això no treu que la difícil situació actual del país i de la parròquia necessiti la unió d’esforços més àmplia, sense excepcions a priori, mitjançant diàleg i consensos. Així ho hem pensat i explicat des del primer moment, i aquest anar tots a una, rumb a la millora de l’interès general de la parròquia no sempre ni necessàriament s’ha d’establir abans de la contesa electoral.

Un cop constituït el nou Consell comunal, i en la mesura que els ciutadans ens renovin majoritàriament la confiança, mantindrem aquesta voluntat de consensos, com més amplis millor, per trobar les solucions més adients a cada problema, o millorar l’eficiència de cada projecte, actuació o decisió. En els darrers gairebé quatre anys transcorreguts s’ha demostrat que aquesta ha estat la manera de fer que he impulsat com a cònsol major i actualment també candidata a la reelecció. Altres membres de la corporació també ho han reconegut reiteradament, a títol d’exemple el conseller de la minoria comunal per UP i ara proposat per a cònsol menor en la llista de Cd’i.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada