dijous, 17 de novembre del 2011

Austeritat

La situació econòmica del país, de la qual no escapa la capital, exigeix un esforç general d’austeritat. Conscients de la necessitat de contenció de la despesa sense afectar els serveis i, especialment l’atenció a les persones i col·lectius més desfavorits, el grup de la Coalició d’independents es compromet a no augmentar els impostos comunals en el primer any de mandat i, en cap cas, durant el mandat s’augmentaran més enllà de l’IPC, i ha decidit també continuar implementant un seguit de mesures per optimitzar els recursos que han de revertir en la racionalització de la despesa:

Si els ciutadans ens fan la confiança que esperem, prepararem un pressupost equilibrat, on la despesa no superi els ingressos, calculats amb prudència, amb realisme.

Establirem una central de compres per estalviar en l’adquisició de béns i serveis. Portarem un control exhaustiu de totes les despeses. Crearem un departament específic per a la gestió dels tributs i cobrament dels deutors.

Amb la resta dels cònsols, impulsarem un equilibri en el desenvolupament de les competències de les vuit administracions (Govern i Comuns) per evitar duplicitats i augmentar l’eficàcia dels esforços econòmics.

Buscarem, també, mancomunar serveis amb altres parròquies, amb el mateix objectiu d’estalviar costos i evitar duplicitats, a més d’unificar criteris.

Només amb l’esforç del treball i el rigor es podrà assolir l’objectiu que ens hem marcat: que els ciutadans continuïn rebent idèntics serveis que milloren la qualitat de vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada