dijous, 15 de setembre de 2011

Comunicat sobre els fets de la reunió de majoria del passat 14 de setembre


Després dels fets ocorreguts durant la celebració de la Reunió de majoria, mantinguda durant la tarda d’ahir, vull manifestar el què segueix:

Mentre debatíem els aspectes relatius al tràmit organitzatiu del Comú, quatre consellers comunals van abandonar el ple, tot dient que havien perdut la confiança amb la resta de companys que conformen la majoria comunal.

El desencadenant de la seva actitud, segons van expressar, és el fet d’unes “retallades” pressupostàries que afectarien el Departament de Social.

En relació amb aquesta qüestió, vull emfatitzar i ressaltar que el pressupost d’aquest exercici, que va aprovar el Ple del Consell de Comú per majoria, el 17 de desembre del 2010, es manté plenament vigent.

I, quant a les polítiques socials que es duen a terme en els diferents departaments del Comú d’Andorra la Vella, he de dir que, contràriament al què s’ha volgut expressar, les hem mantingut inalterades i remarcar que hem afegit noves prestacions, fruit dels acords presos entre tots els membres de la majoria.

Lamento que el PS hagi volgut iniciar, presumptament, una precampanya per a les eleccions comunals, servint-se d’un tema tan sensible com és la política social que hem propugnat des de la nostra corporació i, igualment, que no hagi sabut diferenciar la responsabilitat política que comporta l’assumpció de càrrecs institucionals al front del Comú d’Andorra la Vella i els interessos purament partidistes.

Durant els darrers quatre anys, la nostra acció política ha estat presidida pel rigor en l’acompliment estricte del programa que vam sotmetre als electors de la parròquia i, alhora, per una escrupolosa gestió dels diners públics.

Per aquest motiu, per responsabilitat i pel compromís contret, per a la tranquil·litat de tots el ciutadans i ciutadanes de la Parròquia d’Andorra la Vella, davant d’ells, em comprometo a no escatimar cap esforç per garantir-los la normalitat en el funcionament del Comú fins a l’acabament del mandat. 

Andorra la Vella, dijous 15 de setembre del 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada